starzeje się świat

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

deficyt tematów do podtrzymania
ciepła
z wygaszonego kominka nie wyciśniesz
szczapy równo ułożone lecz brakuje im wiary
a kolejne niże wciskają chłód kominem

obok w fotelu same kiepskie wiadomości
wpadają w oczy
strona za stroną straszy nowym kataklizmem
jak z horroru
karnawał masek i strachów na wróble trwa

nawet gorąca kawa nie smakuje już tak
jak wtedy gdy para
znad filiżanek ogrzewała serce
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.