Czekasz

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

szept rozlał się w dolinie
kwitnącej twoim oczekiwaniem
rosą pokrył liście
czas schował do kieszeni
i uśmiechnął się ciepłym porankiem


wiosny nie wybierają ogrodów
zaproś tę najpiękniejszą
zaskocz ją bukietem
a odwdzięczy się pocałunkiem
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy