Twoja krótka historia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
roztańczona
Posty: 158
Rejestracja: ndz 05 maja, 2013
Lokalizacja: Żary

Post autor: roztańczona »

Byłam w ...
Moim oczom ukazał się ...
Podeszliśmy do siebie.
Zaczęliśmy rozmowę o ...
Rozmowa była bardzo ...
Przyjrzałam mu się bliżej.
Miał ... włosy i ... oczy.
Wyglądał ...

Po kilku minutach zaprosił mnie do ...
W tle grała muzyka
Była ... !

Rozmawialiśmy długo.
Po jakimś czasie zaprosił mnie do tańca.
Tańczył ...!
Gdy mnie obracał czułam się ...
I potem się skończyło.
Wróciłam do domu bardzo ...

...........................