Frustracje pozorantów optymalnych

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

Gdybym umiała krzyczeć,
Wymieniałabym po nazwisku,
Ty Ta tu
Albo całkiem inaczej
Spół - głoski
Samo – zbyteczne
Rzygam na lewo
Trudniej w prawo
Wulkanicznie

Koduję tekst
Zadziobane pędraski
Podnoszą nogi
I szczają
Odchody na schody
W sile wieku
Gówniane wieko
Otwarte
Chłeptana uryna


Wizjery karmione

Nareszcie do woli
Wyplute na białe

Skrzywiła się opcja
Inteligent hopsa
kagańce obce

Przegniła podstawa
Śmierdzi śmiertelnie
Świntuszą świnie
W witrynie
Kto pożąda nie błądzi

ja samorządnie
po cichu
podcinam gałęzie
niech ginie

śmiech warty
co minęło powraca
zbędna łaska laski

w opokę trafione
niezatopione
przeze mnie
przez ciebie
dla innych
Ostatnio zmieniony pt 11 paź, 2013 przez Latima, łącznie zmieniany 9 razy.
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

O matko...! :shock:
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

zapomniała o córce, ło! ciiii, Szefowa, ciiii. Jak jeszcze umiem zaskoczyć , to znaczy , że żyję, no!
Awatar użytkownika
biedronka basia
Posty: 2459
Rejestracja: śr 13 lip, 2011
Lokalizacja: Niemcy

Post autor: biedronka basia »

Przeczytalam. Uff...
:-) :rozyczka:
Basia - biedronka
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

spokojnie, spokojnie, to całe pisanie jest tylko zabawą słowami, które wieszam na sznurze :mrgreen: