Osiemnaście wiosen już za tobą

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
franek1495
Posty: 59
Rejestracja: wt 15 sty, 2013

Post autor: franek1495 »

Osiemnaście wiosen już za tobą,
Osiemnaście lat przepełnionych szczęściem, radością i beztroską.
Teraz wkraczasz w świat niepojęty,
Dla dziecka niezrozumiały-świat dorosłych.
Od dnia dzisiejszego niczym Afrodyta możesz gościć na imprezach szalonych.
Dziś świat otwiera ci drzwi
Do lat pełnych kolorowych,choć poważnych dni.
Ostatnio zmieniony ndz 13 paź, 2013 przez franek1495, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jan Stanisław Kiczor
Administrator
Posty: 15130
Rejestracja: wt 27 sty, 2009
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jan Stanisław Kiczor »

Eksperyment żaden, próba nieudana.
franek1495 pisze:Teraz wkraczasz w świat niepojęty,
Z księżyca spadł ten ktoś, nagle, że świat mu niepojęty. A co poznawał jak nie świat do tej pory? Gamoń jakiś?
Imperare sibi maximum imperium est

„Dobry wiersz zdarza się rzadziej / niż zdechły borsuk na drodze (…)” /Nils Hav/