Bajeczny erotyk

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
biedronka basia
Posty: 2459
Rejestracja: śr 13 lip, 2011
Lokalizacja: Niemcy

Post autor: biedronka basia »

Bajeczny erotyk

Przecież ja już nic nowego nie wymyślę.
(Czy rymując można jeszcze novum stworzyć?)
Wymyśliłam więc, że tobie siebie wyślę,
gdy przemyślę, jak mnie do koperty włożyć.

Bo gdy zechcę, zrobię taka się malutka,
maluteńka jak z bajeczki Calineczka.
Wejdę w list wyprasowana i płasiutka;
ty odbierzesz go i weźmiesz do łóżeczka.

Tam starannie go ułożysz pod poduszką.
Głowę wtulisz w nią - zmęczony pracą może...
Dobry sen przypłynie dzięki leśnym duszkom.
Ja kopertę ze mną cichutko otworzę.

Nie wiem tego dziś, co potem się wydarzy,
lecz pąsową mnie przywitasz z przyjściem ranka.
Powiesz, dotykając twarzą mojej twarzy
- To ci była w urodziny niespodzianka!

(jesienią 2009)
Basia - biedronka