Mieczysława Buczkówna: Kwiecień

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Lidia
Posty: 1117
Rejestracja: czw 14 lis, 2013

Post autor: Lidia »

Czas się zielono w oknach układa
Skrzypi słowika stara pozytywka
Okrągłe oko otwiera poczwarka
Dziewczęta noszą nagie usta
Pod futrem kotki rozkosz już ciężarna

- Twoje włosy hiacynty -
- Twoje palce armia -
- Strąć mnie w głębsze pragnienie -
Awatar użytkownika
biedronka basia
Posty: 2459
Rejestracja: śr 13 lip, 2011
Lokalizacja: Niemcy

Post autor: biedronka basia »

Piekny, :rozyczka: :-)

aczkolwiek ani rymu, ani rytmu :-D
a nagie są usta dziewczat i zimą - tyle, ze dymią...
Basia - biedronka