Przesyłka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Dziś w nocy ktoś mi przysłał śnieg
właściwie jeden mały płatek
zrobiło się od razu lżej
poczułam że jest dla mnie bratem

chociaż go nie znam jest daleko
a dni na ogół są ponure
on jeden chociaż nigdy nic
rozwiewa smutki swoim piórem

pewnie to jednak jest czarodziej
bo radość sieje dookoła
w zimie potrafi wiosnę zbudzić
wystarczy tylko go zawołać