Między nami nic nie było...

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Między nami nic nie było,
doskonale to pamiętam,
byłam wtedy całkiem trzeźwa,
choć nie jestem taka święta.

Między nami nic nie było,
proszę Sądu Wysokiego,
ten pan chciał mi cnotę ukraść,
że przyjemnie i nic złego.

Między nami nic nie było,
facet tak konfabuluje,
on ma tylko wyobraźnię
i w dodatku źle całuje.

Jeśli chodzi o szczegóły,
wkrótce będę miała dziecko,
a to łajdak i przechera,
potraktował mnie zdradziecko.

Pewnie dał tabletkę gwałtu,
nawet nie wiem jak i kiedy
i widocznie coś tam było,
napytałam sobie biedy.

Czy go kocham, nienawidzę,
zadźgam dzisiaj nożem drania
z drugiej strony jednak myślę,
od samego całowania?