Beztroskie lata

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Jak ci młodzi się kochają
zazdroszczę im trochę
nic nie biorą na poważnie
mają myśli płoche

spacerują wieczorami
szepczą coś ze śmiechem
miłość im toruje drogę
nic już nie jest grzechem

świat jest dla nich tak przyjazny
otwiera podwoje
a ja patrzę i podziwiam
oniemiała stoję

czasem myśl po głowie przejdzie
byłam taka sama
śmiałam się z powodów błahych
lecz również płakałam

bracia Czesi już odkryli
że nic się nie wróci
to powiedzcie moi mili
jak nie mam się smucić