Kumulacja marzeń

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
fryzjerka
Posty: 1008
Rejestracja: pn 27 gru, 2010
Lokalizacja: Małopolska
Kontakt:

Post autor: fryzjerka »

Kiedy kupisz mi domek
to posadzę malwy
wydziergam też firanki
i wybiorę farby

jeśli będzie drewniany
w oknach okiennice
dwa balkony rzeźbione
wtedy się zachwycę

dym z komina niech idzie
prościutko do nieba
wywróży nam pogodę
odejdzie precz bieda

rankiem będzie nas budził
kogucik na dachu
piękny widok za oknem
pole pełne maków

jak już wygrasz w to lotto
myślę że niedługo
wszystko wiernie się sprawdzi
wiem jestem pleciugą