gender z biedronką, bądź - biedronka z gender

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
biedronka basia
Posty: 2459
Rejestracja: śr 13 lip, 2011
Lokalizacja: Niemcy

Post autor: biedronka basia »

a-tak!

ja nie tylko mu-za

ja w-różka(ch)
Basia - biedronka
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

Och!
Rzeczywiście - I muza. I wróżka w różkach.

Wniosek - teraz na te stworzonka w kropeczki
nie będą wołać biedroneczki
tylko gendereczki?????? :-D :rozyczka: :-D