Od snu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

Tak naprawdę, życie zaczyna się od snu.
Gdy przychodzi dzień, budzimy się
i gonimy to, co było w nim najpiękniejsze.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Ładne. Sny potrafią rzutować na to, z jakim nastrojem wchodzimy w nowy dzień. A gdy śni nam się ktoś i spotykamy go potem w pracy, czasami wspomnienie snu potrafi wywołać silny rumieniec.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariola Kruszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

Zaczyna się od snu, potem się rodzimy i gonimy to co było w nim najpiękniejsze. I znowu zasypiamy.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megi, łącznie zmieniany 1 raz.
DOBREGO 2018
Darkface
Posty: 122
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Złocieniec

Post autor: Darkface »

Zgadzam się. I rozpacz się bierze z tego, że nie możemy tego dogonić, bo często nasz uciekinier nie istnieje. Albo wymarł jak dinozaury, dotknięty meteorytem braku wartości i braku uczuć, albo chowa się w kanałach i katakumbach serc, w strachu przed ukrzyżowaniem śmiechem.

Lekarstwo: zasnąć, czy próbować wskrzesić piękno?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Darkface, łącznie zmieniany 1 raz.