nie chcę zasnąć

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

są takie dni które się pamięta
zdarzeniami skrzętnie chowanymi
na chłodne wieczory

powiedziała dzień dobry jakbyśmy się znali
z uśmiechem opuściła powieki
i już była tylko ona
na krawędzi spojrzenia
połączyły się historie

spotkałem ją na liściu orzecha
gdy zamknąłem oczy padał deszcz
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
każdy komentarz uczy