Judytę od raju dzieli wysoka brama

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

klucz w genotypie
musi odnaleźć go pośród rupieci
przyzwyczajeń zgromadzonych przez lata

i jeszcze dwa solidne kroki
by mogła cieszyć się zapachem
bez lęku zajrzeć w oczy

spogląda przez szpary w murze
jakby chciała się przecisnąć
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.