podstarzała samotność

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

w jej świat
nie wpuszczano obcych
(nie licząc kilku wyjątków)
lubiła przekomarzać się z zegarem
na wszystko przyjdzie pora

więc czekała

dziś pustynnieje
przygaszonym światłem
siwych włosów

szarzejący horyzont
nad wyschniętą samotnią
krzyczy
na wszystko za późno

nieobecność kładzie się cieniem
na samotne anioły
Ostatnio zmieniony ndz 12 kwie, 2015 przez Bożena, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.