płatki uczucia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Grześ
Posty: 92
Rejestracja: sob 03 sty, 2009

Post autor: Grześ »

Nieśmiałe płatki uczucia wedrujące po zapachu konwalii,
radością błyszczą na Twych wargach.
Gdzieś w oddali mija czasu kropelka i choć bezpowrotnie,
pozostawia przyszłość w pięknych marzeniach o tym co ma być.
Twoje ręce mówią a usta pieszcząc chwilę obiecują jutro radośniejsze od wczoraj.
niech chwila trwa
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Grześ, łącznie zmieniany 1 raz.