Kastracja

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rys-ownik
Posty: 203
Rejestracja: wt 26 lut, 2013

Post autor: Rys-ownik »

Transwestyci, transseksualiści, transmutanci, transformanci, transfizjolodzy , transeuropejczycy, transfiguranci, transgresi, trans…

No pełny TRANS !
Hop siup tralala!


Aliści trans jeszcze nie do końca legalny.
Otóż, trzeba nam czekać na akceptacje prawne…

Po co jednak czekać na papierowe „usta-lenia” i „uch-wały” sejmujących ?
Czy nie można już dziś wolontarnie wykastrować całego tego zoologu wpadającego w półoficjalny trans ?

Można ?
Zapewne można kiedy się tego niecierpliwie doprasza.
Komu to szkodzi ?
A proszę bardzo. Mnie tam nie szkodzi.
Ciach i po sprawie.
Niechże sobie toto śpiewa potem falsetem jeśli tak lubi.

Tyle tylko,
że ci transreformatorzy wcale nie siebie
A nas chcą kastrować.

Demokratycznie ( oczywiście ! )
Obdarzyć uszczęśliwiającą
- wolnością od przyrodzenia.

I w tym problem
proszę Państwa, niestety.

/…/

Tymczasem...

Albośmy to jacy tacy
Jacy tacy, jacy tacy
Jacy tacy, jacy tacy


...czekając na kolejne "mądre prawo" -
ciskamy "szklanką" w Pana Boga...

- A co...Nie wolno ?!
- Ależ pewnie, że wolno towarzyszu Berlioz.

- Nno...!
Ostatnio zmieniony śr 22 lip, 2015 przez Rys-ownik, łącznie zmieniany 3 razy.
mundekwawa
Posty: 862
Rejestracja: ndz 06 lut, 2011

Post autor: mundekwawa »

Bóg zapłać za ten pełny miłości Chrześcijańskiej tekst.

Prawdziwie świątobliwy człek musiał takie coś spłodzić
Awatar użytkownika
Rys-ownik
Posty: 203
Rejestracja: wt 26 lut, 2013

Post autor: Rys-ownik »

Szanowny myli "partię miłości" z chrześcijaństwem; kłamliwe przemilczenia i manipulacje z mówieniem prawdy...Zaprawdę pomieszały się Szanownemu pojęcia, racje i działania.
:mrgreen: :rozyczka:
Ostatnio zmieniony czw 23 lip, 2015 przez Rys-ownik, łącznie zmieniany 2 razy.
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

Uważam, że temat wart ruszenia. A nawet referendum.