Paradoks Szymona II

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

dotyczy wirusa rota

Często a rzadko.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde
mundekwawa
Posty: 862
Rejestracja: ndz 06 lut, 2011

Post autor: mundekwawa »

:rozyczka:


Dobre
Ale chyba nie Ty pierwsza poruszasz ten temat. Wygląda na to, że Natalia K. śpiewała o tem.

..Im więcej ciebie tym mniej, bardziej to czuję niż wiem

:rozyczka:
"Milczenie jest ogrodem myśli."
Ali ibn abi Talib
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

To raczej współgra z Paradoksem I. Dzięki!
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde