starsza pani

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
biedronka basia
Posty: 2459
Rejestracja: śr 13 lip, 2011
Lokalizacja: Niemcy

Post autor: biedronka basia »

starsza pani

cóż znaczy rocznik
gdy myśli
o krasnoludkach Marysi
Basia - biedronka
mundekwawa
Posty: 862
Rejestracja: ndz 06 lut, 2011

Post autor: mundekwawa »

No głupi jestem. No po prostu głupi.
przerosło mnie to.

:smutny:
"Milczenie jest ogrodem myśli."
Ali ibn abi Talib