na łańcuchowej

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Abi
Posty: 675
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: z wiersza

Post autor: Abi »

        • na łańcuchowej
      • [size=99px]nadszedł czas
        powrotu do kloszarda
        obiecałam
        za ułożenie tygodni według kolejności

        wyłapał dni z karuzeli
        zanim dostały zawrotów

        gotowa całować palce
        wystające z dziurawych rękawiczek
        macham swoimi
        w koronkach

        jesteś
        zawsze tam
        gdzie moje niedobory [/size]


        [size=99px](21.12.2008r.)[/size]
    Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Abi, łącznie zmieniany 1 raz.
    Obrazek