Komkurs Jednego Wiersza - do 15.01.2016

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Forum Literackie "Ogród Ciszy" ma zaszczyt być patronem medialnym V Lubelskiego Przeglądu Poetyckiego "Strojne w biel V czyli Zima z Bazuną", który odbędzie się 22 i 23 stycznia br. Organizatorzy przygotowali wiele atrakcji, a wśród nich Konkurs Jednego Wiersza, na który wszystkich Ogrodowiczów serdecznie zapraszamy.
Oto link do Regulaminu Konkursu: http://strojnewbiel.cba.pl/index.php/konkurs

Utwory można przesyłać drogą elektroniczną do 15 stycznia ( a nie do 5 stycznia, jak to pomyłkowo przedstawiono w Regulaminie).

Na pewno mamy w swoich zasobach wiersz, który może wziąć udział w Konkursie.

Wszelkie wątpliwości związane z Konkursem rozwieje Tomek Kowalczyk

Administracja "Ogrodu Ciszy"
Ostatnio zmieniony wt 05 sty, 2016 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 2 razy.
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.