każde towarzystwo mile widziane

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

linie papilarne odciskają się w duszy
układając ciąg słów i dając im znaczenie
są jak podpis nie do podrobienia bez właściwego
klucza
podrzucam jak tylko mogę
wycieraczka przy drzwiach odpada
by trafił we właściwe oczy
są zwierciadłem
nie dyskutuję z nim od dawna choć obraz
pięknieje niedowidzeniem
płaczę
tylko czasem gdy pada

siadam z ulubioną filiżanką i pijemy we dwoje
zawsze raźniej
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.