judyta jakiś czas temu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bożena
Posty: 5397
Rejestracja: śr 01 wrz, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: Bożena »

otoczyła umysł drutem kolczastym
każdy dzień zmarnowany
widać było w oczach
tylko jeszcze raz
by znokautować demony


wcisnęła słomkę w zasznurowane usta
i nabrała haust
następnego dnia je zaspawała
Miłość - to wariactwo. Lecz tylko idioci nie wariują.