Moje sukcesy wydawnicze

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
justa99
Posty: 3
Rejestracja: czw 19 lut, 2009
Lokalizacja: toruń
Kontakt:

Post autor: justa99 »

Od prawie 20 lat jestem pasjonatem nauk sufickich, to taka niezwykła sciezka duchowa którą podązam. I jakis czas temu poczulam ze fajnie byloby zaczac wydawac ksiązki z Opowieściami, Aforyzmami sufickimi. I po dlugich poszukiwaniach i po dlugich negocjacjach udalo mi sie doprowadzic do wydania " 99 opowiesci sufickich"

http://www.tchu.com.pl/khan_99_opowiesci_sufickich.htm

Pozniej takze po dlugich poszukiwaniach i negocjacjach udalo mi sie doprowadzic do wydania "Aforyzmy sufickie. Iskierka Duszy"
Bardzo sie ciesze ze udalo mi sie te dwie pozycje doprowadzic do wydania.

Moim marzeniem jest wydawac dalej, wiec szukam kogos kto pomoze mi w tych pasjach wydawniczych.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez justa99, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz Kowalczyk

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

My też szukamy sponsora do wydania naszych wierszy. Może poszukamy razem? Jakoś będzie raźniej...

Pozdrawiam

Tomek
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Tomasz Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
justa99
Posty: 3
Rejestracja: czw 19 lut, 2009
Lokalizacja: toruń
Kontakt:

Post autor: justa99 »

Mysle ze to dobry pomysl.
Tylko gdzie szukac??
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez justa99, łącznie zmieniany 1 raz.