***(Kolejny rok...)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Kolejny rok. I kolejna zmarszczka
szykuje się do ataku.
Kupuję bluzkę za 12 zeta. Wściekły róż
podobno odmładza. Czekam.

- I róż wściekły nie pomoże,
gdy ci zmarszczka gębę zorze.
Lepiej serum kup (wiem, stówa)
a nie po lumpeksach fruwaj!


Po życzliwych radach Wewnętrznego Głosu
całkiem opadły mi ręce.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,