wypaleni

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania
Posty: 1441
Rejestracja: sob 22 lis, 2008
Lokalizacja: Zgorzelec

Post autor: Ania »

patrzę na ciebie wtulonego
w kąt dwudziestoletnich przyzwyczajeń

nie potrzeba ci już nic by żyć

zastygła żalem twarz
opowiada historię niespełnienia

szukając ciepła
nie odważę się dotknąć ciebie

spętany kolczastym drutem beznamiętności
możesz czuć się bezpieczny

nie podejdę
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Ania, łącznie zmieniany 1 raz.
" Wiersz powstaje od ucisku w gardle, tęsknoty za domem lub za miłością "

Robert Frost