moje imię

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maciek.J
Posty: 19
Rejestracja: śr 13 lip, 2016
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Post autor: Maciek.J »

zawsze wolę

aby było zapamiętane
choć całe życie w szarym cieniu
niż kiedyś zapomniane
mimo, że
złotymi literami wykute w kamieniu

na cokole
Wszystko kosztuje - nie rodzimy się na darmo.
mundekwawa
Posty: 862
Rejestracja: ndz 06 lut, 2011

Post autor: mundekwawa »

możne powinno być - srebrnymi literami
Awatar użytkownika
litek
Posty: 98
Rejestracja: ndz 25 sie, 2013

Post autor: litek »

 Pamięć o prawym jest ku błogosławieństwu, lecz imię niegodziwych zgnije. / Przysłów 10,7/
 Każdy ma jakieś hobby, moim hobby jest życie.