***(Czego pragniesz...)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Czego pragniesz? Powiedz, proszę.
Niepewności nie uniosę.
Jakiś konkret, choćby drobny, podaj mi.
Ja na szali stawiam siebie.
Co dostanę w zamian? Nie wiem.
Może wszystko, jeśli zechcesz, może nic.

Rozwiośniła się przyroda.
Jabłoń niczym panna młoda
stoi w bieli, a mnie smutek spowił mgłą.
Poszarzało wszystko wokół,
Nie ma cię przy moim boku.
Chwycić chcę, co nieuchwytne… Pusta dłoń.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,