O wenie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

wena z natury jest chimeryczna
raz cię pogłaszcze i coś podpowie
a raz się złości i zaraz zmyka
na próżno wabić ją miłym słowem

dzisiaj zajrzała z samego rana
w kiecce ciut zmiętej (co dziwi trochę)
oczy czerwone (czy niewyspana?)
ręką zakryła dziurę w pończosze

nie śmiałam pytać by jej nie spłoszyć
bo jest wrażliwa jak to kobieta
gdzieś się szlajała dzisiejszej nocy
ale dociekać - to byłby nietakt
Ostatnio zmieniony pt 21 paź, 2016 przez Liliana, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,