Prawda, wg.obywatela Jak w sam raz /1/

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
anelehd
Posty: 238
Rejestracja: śr 28 mar, 2012

Post autor: anelehd »

...

prolog

tak to było;


ja, dysponujący gabarytem-nie jak w sam raz, go podrzuciłem.

on, dysponujący gabarytem-nie jak w sam raz, też, przeskoczył.

techniczny, z estymą należną, go złapał.

inkwizytor, z obłędem ogromnym, wiwatował

lekoman, prawdopodobnie, na głodzie, to obficie sfilmował.

...

/aut./