***(rośnie w nas...)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

rośnie w nas potężna siła
aby zwalczać przeciwności
z tobą miły z tobą miła
ciepłe gniazdko pragnę mościć


i mościmy pełni wiary
w to że los nasz jest wyjątkiem
spełni nam marzenia plany
jak nie wszystkie to trzy piąte

a najmarniej choć połowę
bo kujemy go wytrwale
płyną lata dni miesiące
my ciągniemy wózek dalej

czasem bywa bardzo trudno
lecz złączeni wspólną troską
wciąż karmimy się ułudą
i tak nam z tym słodko-gorzko
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,