nie po drodze mi

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

wyobraźnia wabi na koniec ulicy
do granic których nie przekroczymy
powroty bywają bolesne

po północy cichną schody
mrok skrada się pod ścianami
myślom coraz czarniejszym
przytakuje miarowo stary zegar

patrzysz podejrzliwie kątem oka
udaję że nie zauważam
jak nerwowo drżą ci skrzydła

przecież obiecałam
nie robić więcej głupst
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megi, łącznie zmieniany 1 raz.
DOBREGO 2018