motto dla ciebie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

dzieci
które kwiaty wyszyły na ciałach
mają oczy w kolorze pogardy
śmiech miejskiej hieny

widzę je
oparte o bezlitosne drzewa
i twarz kamienieje
głodny wzrok obmacuje
kieszenie przechodniów
a węch supła kiszki

są plwociną
spływającą po wystawowych oknach
Ostatnio zmieniony wt 17 sty, 2017 przez Latima, łącznie zmieniany 2 razy.