Analogie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

w naszych wnętrznościach
rodził się ostry rock
szarpnięciem strun uruchamialiśmy
zaokienne ćmy
siadały na naszych twarzach,
wybijając
trzepotem rytm

nie mówiłam zostań

w każdym był ten pęd
namioty
ukrywały nadchodzący bunt
trzymany na uwięzi jak dzikie zwierzę

teraz tu tak cicho
Ostatnio zmieniony czw 09 mar, 2017 przez Latima, łącznie zmieniany 2 razy.