Ankieta na temat fandomu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Olga6542
Posty: 1
Rejestracja: pt 11 sie, 2017

Post autor: Olga6542 »

Dzień dobry.

Piszę pracę magisterską na temat fandomu, ze szczególnym uwzględnieniem fan works, takich jak fanfiction. Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie mojej ankiety, na ten właśnie temat, oraz udostępnienie jej wśród znajomych/grup, których może dotyczyć. Zajmie to tylko kilka minut, a mnie bardzo pomoże.

Pozdrawiam
Olga