Fajny wpis o poetach przeklętych

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Estycyda
Posty: 20
Rejestracja: pn 05 lut, 2018
Lokalizacja: Poznań

Post autor: Estycyda »

fakt - ciekawe :rozyczka:
Blasku życia zawsze towarzyszą cienie.
Lauren Myracle – W śnieżną noc
Awatar użytkownika
Boogie
Posty: 4940
Rejestracja: sob 26 mar, 2011
Lokalizacja: Gliwice

Post autor: Boogie »

No i wpis wcięło. Dobrze, że strona jeszcze jest.
outsider najmocniej czuje
że świat to boży spektakl

pomazany