Wrzesień

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liliana
Posty: 6654
Rejestracja: pt 05 lis, 2010
Lokalizacja: Sosnowiec

Post autor: Liliana »

Wrzosy, wrzosy, lila mgła
na leśnych polanach.
Czyjaś miłość po nich szła,
blada, niewyspana,

lecz szczęśliwa, że jej czas
upamiętni wrzesień.
Przyszły deszcze, zmyły ślad,
spochmurniało szczęście.
wiem, że nic nie wiem, ale staram się dowiedzieć,