słodycze

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Latima
Posty: 3442
Rejestracja: śr 14 lip, 2010

Post autor: Latima »

opowiadamy momenty, więc tylko własna oś,
chociaż w głębi cela lub pokój bez klamek i fetor.
umieściłam na wszystkich tablicach:
cukier to biały morderca. nie obdzielaj śmiercią.

i nic.
szumią słowa, wszyscy wpatrzeni w ekrany, ze słuchawkami na uszach.
poezja ulic odbijających się w witrynach przerasta możliwości.
takie marzenia do zdobycia za więcej niż wdowi grosz.
puchną szeregi wyznawców, mnożą się nowe idee.
rozmowy między nadawcą i odbiorcą w różnych kodach językowych.
co chcę przez to powiedzieć?
nic.
dla siebie mówię, siebie słucham, ty jesteś mi niepotrzebny/a.