Milionsierdzie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Florian Konrad
Posty: 903
Rejestracja: pt 26 lut, 2016

Post autor: Florian Konrad »

obrazki znalezione na spacerze


dotknięci trzydziestotą wpełzają w związki
i wielosettysięczne kredyty
(garby jak u słynnego dzwonnika)
bladzi, z pierwszego odrzutu, ciągle in blanco

a ja właśnie doszedłem do wniosku
że całkiem fajnie byłoby stać się Jafarem
z disneyowskiego Alladyna

to piękna myśl. ma konsystencję kefiru
(może służyć jako lubrykant)

***
niepokojący szelest nad brwiami
-sarna przedzierająca się przez ostępy
idea zaplątana w kołtun
zobaczysz, co będzie gdy rozsadzi skroń!

***
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ

***
jeśli potrzesz lampę na chwilę przed północą
olej zmieni się w whisky
to dobrze

pij i nie przejmuj się. jeszcze trwa bajka
tysiąc i jeden animowanych cieni
blaknie
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Mimuś pisze:otknięci trzydziestotą wpełzają w związki
i wielosettysięczne kredyty
(garby jak u słynnego dzwonnika)
bladzi, z pierwszego odrzutu, ciągle in blanco
Obrazek bardzo dzisiejszy. A dalej ucieczka od niego.
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.