pół szanty o całej nocy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

na twej szyi zagubić północ
to jak kompas z igły sosnowej
kurs poprawny znajdziemy jutro
dziś mi siebie ciszą opowiedz

w twojej piersi oddech huragan
na porwane żagle koszuli
jeszcze dzisiaj rozbij szampana
jutro życie się samo odczuli

twoje kształty wyspy bezludne
jak Piętaszek błądzę niezdarny
więc za tobą w ciemno dziś pójdę
jutro wrócisz do żywych
lub martwych
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7874
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Życie co się odczula i puenta spodobały się najbardziej .
Są ozdobą równie dobrej całości .

Z uznaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "