Nie dano mi

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Maria
Posty: 7795
Rejestracja: ndz 05 wrz, 2010

Post autor: Maria »

zrozumieć białych
ani zobaczyć zachwyt wiatru
w prostocie szpalt
bywa
niesamowita mądrość
a wtedy dureń tylko
toczy kamienie syzyfowe

lecz...

jakim prawem rozgrzeszono
kradzież albo błąd
Nie myśl głośno, obudzisz uśpione.
Awatar użytkownika
babajaga
Posty: 143
Rejestracja: pn 22 lis, 2010
Lokalizacja: lubuskie

Post autor: babajaga »

lecz...

jakim prawem rozgrzeszono
kradzież albo błąd
- też się zastanawiam
jakim?
jaga