Niech elektryzuje powietrze

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łoboda
Posty: 276
Rejestracja: wt 20 cze, 2017
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Łoboda »

Bóg nie daje mi się dotknąć
czułam go w miłości
czuję w strachu
próbuję począć go od nowa
niech urodzi się ze mnie
zanim całkiem zwariuję

odprawię mszę
będzie dzika przyziemna
przeklnę maski
bo w ciało się wżerają
przeklnę ciało bo to bagaż

i wtedy rozwścieczona napiszę wiersz
złością na drutach wysokiego napięcia
tak raptownie wychodzę z siebie

są jony dodatnie
skanuj moją duszę