Echo z posiarkowych pól

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Hexe
Posty: 1123
Rejestracja: pn 05 sie, 2013

Post autor: Hexe »

czas
przechytrzył siarkowe pola
miało być jak w neolicie
szerokie po horyzont
pustkowie i zero
do entej potęgi

niespodzianka
żywi wyłupiają ślepia
spod przezroczystej tafli
wiatr rozfalował
rzęsy w zaroślach

pozostała ziemia
i błyszczące oczodoły


Ostatnio zmieniony pt 18 maja, 2018 przez Hexe, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Ciekawy wiersz. Przeczytałem z przyjemnością.

Pozdrawiam
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.
Hexe
Posty: 1123
Rejestracja: pn 05 sie, 2013

Post autor: Hexe »

Tomku - bardzo dziękuję za czytanie i komentarz :-D
Pozdrawiam