krótki wiersz o karmie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Pier Dułka
Posty: 1541
Rejestracja: pn 01 gru, 2008

Post autor: Pier Dułka »

Mówisz że facet to jest świnia
I jeśli nawet tak już myślisz
to lepiej mu nie przypominaj
bo ci się ziści

mówisz kobiety jakieś inne
i nawet jeśliś tego pewny
spróbuj zwyczajnie to przemilczeć
bo ci się spełni

gdy mówisz że już wiesz kim jestem
bo powiedziałem ci kim bylem
stać nas człowieku na coś więcej
pomilczmy chwilę
wszystko to nic a nic to właściwie wszystko
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7880
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Krótko i na temat .
Jak zawsze z przyjemnością takie formy i taki klimat .

Z uszanowaniem L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
perełka
Posty: 3540
Rejestracja: wt 04 gru, 2012

Post autor: perełka »

bo milczenie złotem :-D bywa :mrgreen:

fajny :rozyczka: :rozyczka:
Smutek jest jak pochód- przemija. E. Stachura
Hexe
Posty: 1151
Rejestracja: pn 05 sie, 2013

Post autor: Hexe »

Wiersz, mnie się podobać. Warsztat - perfekt :-D :rozyczka:

Pozdrawiam
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

Pomilczmy :-D
DOBREGO 2018
Awatar użytkownika
Irena
Posty: 5446
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Wielkopolska

Post autor: Irena »

No co ja Ci będę.................
:rozyczka:
" siła pióra leży w pokorze do własnego słowa"- Mithril