Przezmysł. Klechda staropolska.

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Florian Konrad
Posty: 903
Rejestracja: pt 26 lut, 2016

Post autor: Florian Konrad »

Zatopię w sobie wszystkie miłosne frazy świata
te odrodzą się w pokruszonych kryształach
Ewa Kosim

nie mogę od ciebie odejść
chyba, że w śmierć
- napisało się na różowej kartce
(jedno z najszczerszych wyznań!)

zaraz zlecieli się dobroradcy
zaczęli ubliżać od grafomanów

garść motyli, ciskanie sercami w gwiazdy
- powiedziałem bez przekonania
źli ludzie pochwalili

załamany wziąłem ostrą nić i odpiłowałem sobie język
milczy się pięknie, wielokolorowo

nadal mnie kochasz