Moje spootkanie autorskie w Bydgoszczy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zdzisław
Posty: 437
Rejestracja: śr 15 lis, 2017
Lokalizacja: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Zdzisław »

W środę, 9 maja 2018, o godzinie 17:30, będę miał otwarte spotkanie autorskie w Bydgoszczy przy ulicy 16 Pułku Ułanów Wielkopolskich 1, osiedle Błonie. Miejsce: Klub "Orion" Bydgoskiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Organizator: Związek Literatów Polskich, Oddział Bydgosko-Toruński.
Kto mieszka niedaleko, ma czas w środowe popołudnie, a zwłaszcza chęć na spotkanie ze mną - zapraszam :)
Obrazek
Ostatnio zmieniony pn 30 kwie, 2018 przez Zdzisław, łącznie zmieniany 1 raz.