kropka

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Colett
Posty: 3717
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: Gdzieś w Małopolsce

Post autor: Colett »

postawiła na swoim - jednoznacznym veto
odrzucając tak bardzo spodziewany nawias
jedno zdanie zmieniło radosną na smętną
gdy wybranek ku constans zbyt rzadko się skłaniał

nie podjęła dyskusji – temat miał archiwum
rodem z iks albo z igrek bez względu na serię
numer nie miał znaczenia zabrakło przepychu
gdy znów łukiem omijał jak wszystko kalekie

wycofała się w ciszę – gdy dzwonka zabrakło
trzech kwadransów do przerwy z tygodnia na tydzień
stracił władzę kalendarz odziany w niedbałość
winny stawiał symbole zupełnie gdzieś indziej

postawiła na swoim – wystarczyło spojrzeć
gdy chłód w oczach błękitniał by zostać w uśmiechu
i zamieniać zakręty na tą co najprościej
poprowadzi ku grzechom i myślom po znieczul
Ostatnio zmieniony czw 14 cze, 2018 przez Colett, łącznie zmieniany 2 razy.
Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem...
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Bardzo mi się podoba. O trudnych decyzjach, emocjach ... :rozyczka:
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.
Awatar użytkownika
Leon Gutner
Posty: 7856
Rejestracja: czw 15 kwie, 2010
Lokalizacja: Olsztyn
Kontakt:

Post autor: Leon Gutner »

Pomysł forma wykonanie i nastrój . Wszystko w Leona .

Z przyjemnością L.G.
" Każdy dzień to takie małe życie "
niezapominajka
Posty: 778
Rejestracja: pn 12 mar, 2018

Post autor: niezapominajka »

Trudny temat pięknie napisany... :rozyczka: :rozyczka:
Awatar użytkownika
Tomasz Kowalczyk
Administrator
Posty: 4434
Rejestracja: wt 10 cze, 2014

Post autor: Tomasz Kowalczyk »

Lubię Twoje wiersze...
:rozyczka:
Każdy jest kowalem własnego losu. Nie każdy Kowalczykiem.