Byliśmy

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

żyjemy obok siebie
wszystko minęło
nie potrzeba słów
ani gestów
czas minął
został w wazonie
bukiet zeschniętych róż

Chciałem z Tobą
Iść przez życie
zdobywać świat
wspinać się na góry
płynąć przez morza
a został po nas
zmysłowy czas
miłosnych nocy

Byliśmy szczęśliwi
a wszystko kończą
Słowa
których nie mówimy
upojne noce
które zostały w nas
bolą jak zadra
w sercu
drugiej szansy
nie dostaniemy
na życie we dwoje
Ostatnio zmieniony sob 06 paź, 2018 przez Sarek, łącznie zmieniany 7 razy.
Sarek
Posty: 165
Rejestracja: pn 18 cze, 2018
Lokalizacja: Łódź, mieszka obecnie w Gubinie

Post autor: Sarek »

Na podstawie wiersza powstała piosenka