Drzemki

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łoboda
Posty: 276
Rejestracja: wt 20 cze, 2017
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Łoboda »

poeci czy coś przespałam?
co nowego w trawie piszczy
ręka grafomana wyrwała się przed szereg
- kościół ślizga się na nierówności
- kordian chama nagina
- prawda jest dobrze ukryta
a sen już na jawie

autor światowiec tylko westchnął
po końskiej dawce LP3 nawet peel wzdycha
tęsknota w rytmach uwodzi i kołysze
zaszumiało w głowie siwej
co to było?
czy ktoś mi czytał księgi Ezechiela
czy to sen niedorzeczny?
Awatar użytkownika
maybe
Posty: 5330
Rejestracja: pt 06 maja, 2011

Post autor: maybe »

Owocna drzemka :) :rozyczka:
Wiem wystarczająco dużo, żeby wiedzieć jak mało wiem.